Pratik Mozerella Kapris Tarifi
PRATİK APARATİF MOZERELLA KAPRİS
Bu gün sizlere İtalyan mutfağından Pratik Aparatif bir tarif olan Mozerella Kapris Tarifi paylaşacağız. Tarifimize başlamadan önce malzeme listemize göz atarak eksiklerinizi gidermenizi öneririz.
MALZEMELER
1 adet çeri domates
2 adet domates
200 gr taze monzerella peyniri
fesleğen yaprakları
yeşil sebze yaprakları(isteğe bağlı)
2 çorba kaşığı pesto sos
1 çorba kaşığı balzamik sos
MOZERELLA KAPRİS YAPILIŞI
Çeri domatesleri ve mozerellayı kare şeklinde kesin, domateslerin susuz ve çekirdeksiz kısımlarını kullanmaya özen gösterin. Kestiğiniz domates ve peynirleri üst üste dizin.
İyice ve narince yıkanıp , peçeteyle kurutulmuş maydonoz, derotu, siyah marul(lolorosso), fesleğen gibi yeşillikleri kullanarak süsleyebilirsiniz.( Yeşillikleri kurutmanın amacı sosu sulandırmasını engellemektir.)
Süsledikten sonra sosları üzerine gezdirin.
AFİYET OLSUN!
Yorumlar
Yorum Gönder