Pratik Mozerella Kapris Tarifi


PRATİK APARATİF MOZERELLA KAPRİS




Bu gün sizlere İtalyan mutfağından Pratik Aparatif bir tarif olan Mozerella Kapris Tarifi paylaşacağız. Tarifimize başlamadan önce malzeme listemize göz atarak eksiklerinizi gidermenizi öneririz.




MALZEMELER




1 adet çeri domates




2 adet domates




200 gr taze monzerella peyniri




fesleğen yaprakları




yeşil sebze yaprakları(isteğe bağlı)




2 çorba kaşığı pesto sos




1 çorba kaşığı balzamik sos




MOZERELLA KAPRİS YAPILIŞI




Çeri domatesleri ve mozerellayı kare şeklinde kesin, domateslerin susuz ve çekirdeksiz kısımlarını kullanmaya özen gösterin. Kestiğiniz domates ve peynirleri üst üste dizin.




İyice ve narince  yıkanıp , peçeteyle kurutulmuş maydonoz, derotu, siyah marul(lolorosso), fesleğen gibi yeşillikleri kullanarak süsleyebilirsiniz.( Yeşillikleri kurutmanın amacı sosu sulandırmasını engellemektir.)




Süsledikten sonra sosları üzerine gezdirin.




AFİYET OLSUN!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zilli Zarife Yemek Tarifi

AKDENİZ SALATA TARİFİ

TAŞKESEN OTU TURŞU TARİFİ